Vermutissimo. Com va començar tot?

La tradició familiar en el comerç de productes gourmet heretada pels fundadors de Vermutissimo (Enric i Oriol) va quedar gravada per sempre en el seu ADN.

La fruita fresca, les herbes i hortalisses i els productes més elaborats van ser una part important del decorat de la seva infància.

I el Mediterrani també ha marcat les seves experiències, capbussant-se en les seves aigües o impregnant-se de flocs de neu fabricats a pocs quilòmetres com un autèntic producte km0.

Tots dos s'han anat nodrint d'experiència. L'Enric en l'àmbit del màrqueting, estudis de mercat i tendències en diversos països europeus i l'Oriol a la venda de diversos productes a tot el món.

I ara per fi, tota aquesta experiència acumulada, combinada amb el codi genètic latent, eclosionen en Vermutissimo. Ara sí, s'han donat les circumstàncies adequades perquè l'esforç de tots dos comenci a donar fruits en una iniciativa pròpia i molt personal.

L'interès pel vermut i la inquietud per plasmar nous sabors, els ha portat a crear 6 receptes úniques extretes de fruites i espècies naturals que evoquen sabors de tot el món, però sempre amb el caràcter mediterrani original dels dos fundadors de Vermutissimo.

Només falta l'últim pas en aquesta història vital: que tothom gaudeixi de l'experiència sensorial de Vermutissimo, que transforma el vermut en un còctel excepcional.

Ad Vitam Gaudium!

 Apunta't al butlletí

En enviar les dades confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat

Formes de pagament

Visa  MasterCard  PayPal  Transferencia bancaria

Segueix-nos a les xarxes socials

Vermutissimo en Facebook Vermutissimo en Pinterest Vermutissimo en Twitter Vermutissimo en Instagram
Vermutissimo
Ad vitam gaudium / L'alegria de la vida

© 2019 Vermutissimo. Tots els drets reservats. Preus indicats amb IVA inclòs.